OSALLISTU JÄRJEN ÄÄNELLÄ

kupla

Miten kommentoin juttua?

Luitko jonkin hyvän juttumme, ja nyt haluat jakaa sen herättämät ajatukset? Se käy helposti! Kommentointi tapahtuu Disqus-palvelun välityksellä. Kommentoida voit omalla Facebook-, Twitter-, Google Plus- tai Disqus-tunnuksillasi. Jos ujostuttaa, voit jättää kommenttisi myös anonyymisti.

Rakentava palaute on sitä parasta – hyvät käytöstavat ovat kommentoinnin ohjenuora. Toimitus tarkastaa kommentit ennen niiden julkaisua.

Miten kynäilen jutun Järkeen?

Voit kirjoittaa Järkeen mielipidekirjoituksen tai jakaa suurelle yleisölle vaikka kuvakokoelman. Jos taas kaipaat lukijoita vaikka äikänkurssilla kynäilemällesi hengentuotteelle, sekin käy.

Huomioi korrekti tyyli. Seiso sanojesi takana äläkä esimerkiksi plagioi tai mene henkilökohtaisuuksiin. Huolehdi, että sinulla on tekijänoikeudet lähettää kyseinen materiaali. Nimimerkillä voit esiintyä jos aihe on arkaluontoinen.

Tuotoksesi voit yhteystietojesi kera lähettää helpoiten alla olevan viestikentän kautta. Pidemmät tekstit voi lähettää toimitukselle osoitteeseen toimitus@jarkimagazine.fi.


image_pdfimage_print