Syksyn horoskoopit

Minkälainen loppusyksy sinua odottaa? Haluaisitko neuvoja selvitäksesi ahdistavasta tulevaisuudesta? Nyt sinulla on mahdollisuus selvittää, kenen saman horoskoopin omaavan julkimon tavoin sinun kannattaa tämä syksy viettää. Kurkista myös ystäviesi ennustuksiin, jotta voit varautua heidän arvaamattomaan käytökseensä.

VESIMIES 20.1 – 19.2 Ellen DeGeneres

Kaikki pitävät sinusta. Olet hauska, lahjakas ja huomaavainen,002cc
ja keskustelutaitosi ovat huippuluokkaa. Sinun syksystäsi tulee varmasti onnistunut ja valoisa, kunhan muistat kysyä oikeita kysymyksiä. Toimi muille taskulamppuna pimeydessä, sillä sehän ei sinulle ole vitsiniekkana minkäänmoinen ongelma.

Pidä rakkaasi lähettyvillä, ja keksi hänelle jokin yllätys. Mikäli sitä oikeaa ei ole vielä näköpiirissä, ole valmiusasemissa, sillä hän seisoo aivan nurkan takana odottamassa teidän yllättävää kohtaamistanne.

Loistava koulumenestyksesi jatkaa nousukiitoaan, ja kunhan vain muistat pysytellä ajan tasalla, jopa se matematiikankurssi menee kyllä läpi.

KALAT 20.2 – 20.3 Minna Canth001bbb

Vahvana ja itsetietoisena selviät varmasti läpi harmaan syksyn. Älä anna kenenkään seisoa tielläsi, ja muista tarpeen tullen läksyttää myös laiskaa opettajaasi. Kirjoita sinua kiehuttavasta aiheesta mielipidekirjoitus lehteen, niin saat varmasti uutta puhtia kapinointiin ja järjestelmien hajottamiseen.

Sinähän et usko mystiseen ”toiseen puolikkaaseen”, etkä täten sellaista ole etsimässäkään. Itseäsi viihdyttääksesi voit vaikkapa vetää maton kosiskelijoiden jalkojen alta puhumalla hieman politiikkaa.

Yhteiskuntaopin tunneilla sinun kuitenkin kannattaa varoa sanojasi, jottei sinun ja opettajasi välille synny enää yhtään lisää kitkaa.

OINAS 21.3 – 20.4 Tyler Oakley003cc

Olet kivunnut elämäsi huipulle, ja alas katsoessa lähes huimaa. Pidä positiivinen asenteesi yllä, ja muista kuitenkin, ettei kaikilla mene yhtä hyvin kuin sinulla. Vaaka-ystäväsi on juuri nyt tuen ja läheisyyden tarpeessa kriisiensä keskellä, joten muista antaa hänelle aikaa.

Kaiken työn ja kiireen lomassa rakkauselämäsi on jäänyt huomioimatta. Anna itsellesi yksi ruokaisa lauantai-ilta, ja koodaa kiinnostuksenkohteellesi mahdollisuudesta pienelle Netflix and chill-hetkelle.

Jos vähennät hieman sitä yöllistä twiittailua ja laitat kalenterisi järjestykseen, saatat jopa muistaa lukea niihin sanakokeisiin.

HÄRKÄ 21.4 – 20.5 Kuningatar Elizabeth001bb

Jääräpäisenä ja ahkerana syksysi kuluu mitä todennäköisimmin työntouhussa. Kun muut pyytävät sinua hidastamaan tahtiasi tai lepäämään, sinä vain luotijunan tavoin syöksyt eteenpäin. Ihmiset pitävät sinua hieman mitäänsanomattomana ja ärsyttävänä seurana, joten ehkä sinun kannattaa yrittää solmia uusia ystävyyssuhteita ja näyttää todellinen itsesi.

Pitkään jatkunut parisuhteesi alkaa jo hieman puuduttaa sinua, ja nuoren kokeilunhalun liekki riehuu yhä sisälläsi. Nyt sinun täytyy suorittaa pitkäkaavaiset arvioinnit siitä, onko suhteellanne enää mahdollisuuksia jännittää sinua. Ehkä pieni shoppailureissu läheiseen alusvaateliikkeeseen toisi uusia käänteitä elämääsi…

Koulunkäyntitahtiasi ei voi pysäyttää mikään. Mutta kannattaa pysyä varuillaan, sillä liika lukeminen saattaa sekoittaa tärkeän kokeen tullessa.

KAKSOSET 21.5 – 20.6 Timo Soini003g

Sisukkaana suomalaisena syksyn viima ei tunnu sinusta miltään. Kunhan vain muistat pitää perusarvot kohdallaan ja olet sinulle luontaisesti koko ajan valmiina suoltamaan valheita ja välttelemään kysymyksiä, sujuu kaikki varmasti hyvin!

Rakkaus sujuu sinulta kuin itse taikurilta. Ole valmiina arvostelemaan läheisen ystäväsi rakkauselämää ja mottaa kuonoon sitä, joka uskaltaa pistää takaisin.

Vaikka tulevan koeviikon kokeissa faktat eivät välttämättä ole ihan kohdillaan, tulee sinun kuitenkin jytkyttää läpäistyjen kurssiesi vuoksi oikein kunnolla! Palkitse itsesi oikealla torin makkarakupilla ja kutsu uskolliset ystäväsi jääkiekkopeliin.

RAPU 21.6 – 22.7 Benedict Cumberbatch002g

Olet suuri lahjakkuus, vaikka muut eivät sitä ehkä vielä huomaisikaan. Harjoittele, kehity ja todista kykysi, niin kukaan ei jää epäilemään taitojasi. Älä jää säälimään itseäsi, vaan marssi läpi syksyn sateiden itseluottamusta taskut täynnä.

Rakkaasi on vielä haussa, mutta löytyy varmasti kun hetki on oikea. Toiset saattavat nähdä sinut kummallisena ja säälittävänä, mutta useat vilkuilevat salaperäisen olemuksesi ja erikoisuutesi perään huomaamattasi. Toki kyse saattaa olla myös upeasta takamuksestasi, mutta sehän ei ole missään nimessä huono asia. Avaa silmäsi uusille mahdollisuuksille ja valmistaudu kovaan vientiin.

Voit viskata koulukirjasi tässä jaksossa huoneesi nurkkaan, sillä sinulla on paljon muutakin todistettavaa kuin atomikemian osaamisesi.

LEIJONA 23.7 – 22.8 Barack Obama001q

Pian sinun on aika väistyä, kun muut tulevat viemään sinun paikkasi. Eikä nyt puhuta niistä istumajärjestyksistä, vaan vaarassa on sinun asemasi. Pidä ystävistäsi tiukasti kiinni, äläkä anna kenenkään mustamaalata sinua. Pyri päihittämään mahdollinen oranssi kilpailijasi vinkkaamalla muille hänen tyhmyydestään, ja vakuuta osaavasi tehdä sinulle kuuluvat hommat paremmin.

Rakkautesi on läiskyvää ja aitoa, ja erityisen varuillasi sinun kuuluu olla, jottet jätä rakastasi ilman huomiota kaiken ympärillä tapahtuvan vuoksi. Ota rakkaastasi tukea ja pyydä häneltä lohtua tulevaisuuden pelkoihisi.

Enää hieman aherrusta jäljellä. Älä jätä töitä kesken, vaan keskity niihin entistäkin kovemmin. Lopussa kiitos seisoo.

NEITSYT 23.8 – 22.9 Beyoncé002ccc

Anna hiustesi hulmuta viileässä tuulessa. Edes syksy ei pysty pysäyttämään sinua, ja voitkin ketkutella itsesi musiikin tahtiin läpi pimentyvien iltojen. Inspiroi muita jaksamaan, ja keksi perheellesi jotain mukavaa yhteistä puuhaa.

Mikäli parisuhdestatuksesi ei tyydytä sinua, muuta asiaa. Piristä parisuhdettasi illallisen merkeissä, tai lanteita keikuttelemalla houkuttele haluamasi saalis luoksesi.

Yrittäminenhän on kaikkein tärkeintä, joten ei kannata huolestua muutamasta huonosta kurssiarvosanasta. Ja vaikka muut luonnontieteet eivät oikein sujuisi, on ihmisen biologia sinulla hallussa.

VAAKA 23.9 – 23.10 Kim Kardashian003q

Syksy saapuu luoksesi mukanaan epävarmuutta ja pelkoa. Sinusta saattaa tuntua, kuin elämäsi olisi hajoamispisteessä, ja tarvitsetkin itsellesi aikaa kasataksesi ajatuksesi. Vuoraa itsesi peittojen ja läheisten rakkauteen, ja pidä matalaa profiilia. Sinun täytyy kehittää itseluottamuksesi ja varmuutesi takaisin samoille tasoille kuin ennen, mutta se vaatii aikaa.

Murheen murtamana rakkauselämäsi ei oikein lähde lentoon, ja jopa yksinäisyys saattaa kohdata sinua. Nyt ei ole kuitenkaan uusien valloituksien aika, sillä sinun on keskityttävä itseesi.

Kaikkien ajatusten äärellä koulutehtävät saattavat tuntua raskailta. Toisaalta, joskus saa mennä huonomminkin, eikä sinun tasosi nyt voi entisestä kauheasti laskeakaan.

SKORPIONI 24.10 – 22.11 Pablo Picasso003bb

Syksy tuo sinusta esiin yhä vinksahtaneemman hullun. Vaikka kaikki luulivat, ettei sinusta voisi enää kummallisempi tullakaan, asia on kuitenkin toisin. Jatka abstraktia elämäntyyliäsi häpeilemättä, sillä tulevaisuudessa sinut tullaan muistamaan vahvana persoonana sekä hieman seonneena nerona.

Pura päättyneestä suhteestasi aiheutunutta vihaa ja turhautumista maalaamalla entisestä heilastasi valtava karikatyyri. Pyydä kuvaamataiteen opettajaasi asettamaan se näyttelyn paraatipaikalle. Kuka saakaan viimeisen naurun?

Käytä luovuuttasi hyväksesi tulevassa projektissa, niin nappaat varmuudella parhaat mahdolliset arvosanat haaviisi. Mikäli opettajasi kokee, ettei taideteoksesi vastaa hänen antamaansa tehtävänantoa, voit julistaa hänet taiteen ja itseilmaisun kieltäjäksi.

JOUSIMIES 23.11 – 22.12 Jean Sibelius002c

Syksy pukee sinua synkkyydellään ja kylmyydellään. Päihteidenkäyttösi on valloillaan, ja muut varoittelevat sinua sen suhteen. Haluaisit vain kuitenkin hukuttaa huolesi kirkkaaseen nesteeseen, sillä mikään ei juuri nyt onnistu haluamallasi tavalla.

Olet huomannut, että kumppaniasi kosiskellaan toisestakin suunnasta, ja tämä huolestuttaa sinua. Tälle sinun tuttavakilpailijallesi on tehtävä hetimiten selväksi, ettei hänellä ole mitään asiaa toisena sängynlämmittäjänä.

Opiskelu ei tällä hetkellä oikein innosta sinua. Inspiraatiosi on hukassa, etkä välttämättä löydä motivaatiota suoriutuaksesi kaikista haasteista. Etsi Spotifysta uusi soittolista ja kuuntele uusia melodioita koulumatkoillasi.

KAURIS 23.12 – 19.1 Cheek004b

Muut eivät ehkä pidä sinusta, mutta se ei syksysi menoa haittaa. Mottonasi toimiva ”vihaajat vihaa” on aivan yhtä
tehokas nyt kuin ennenkin, eikä sinulla ole syytä antaa heille huomiota. Kunhan vain jaksat ylläpitää nyrpeää ilmettä ja puolustaa itseäsi kasvattamalla egoasi, tulet varmasti selviämään lähes naarmuitta.

Rakkauselämäsi on nyt vaikeassa paikassa. Kiinnostuksenkohteesi ei löydä sinusta luottamusta ja muita tarpeitaan täydentäviä piirteitä. Nyt sinun täytyy vakuuttaa hänelle, että jos olisit hän, kyllä sinäkin olisit itsesi kanssa.

Sinun ei tarvitse ahkeroida, sillä muut tekevät sen puolestasi. Sanakokeessa voit lahjoa vierustoverin vilauttamaan paperiaan juuri sopivasti, ja ryhmätyökin sujuu muiden siivellä.

Alunperin kirjoittanut Katri Lempiäinen

image_pdfimage_print

You may also like...