Karmivat Halloween-horoskoopit

Kuva: Jasmine Leppä

Kuva: Jasmine Leppä

Selvitä, millaiseksi maaginen lokakuu muuttaa sinut!

Kauris

Halloweenin lähestyessä pääset vihdoinkin toteuttamaan unelmasi! Saat rettelöidä, rikkoa paikkoja ja kiusata muita ihmisiä niin paljon kuin haluat. Koeta silti pitää mielessä, että jos jäät kiinni, Suomen lait koskevat todennäköisesti myös demoneita.

Onnennumero: 3
Huomioi: Paholainen pukeutuu punaiseen

Vesimies

Eikö syke tunnu? Irtoileeko sinulta ruumiinosia satunnaisesti? Älä huoli! Mystinen lokakuu on muuttanut sinut eläväksi kuolleeksi. Vaikka himoitset varmasti erinäisiä ihmisen sisäelimiä, pidättäydy silti hyytelössä ja vispipuurossa. Muut ihmiset kiittävät.

Onnennumero: 17
Huomioi: Pidä mukana neulaa ja lankaa, jotta saat ruumiinosat pysymään paikallaan

Kalat

Kaikki ylimääräinen on karissut päältäsi. Eikä edes kuvainnollisesti. Halloweenin mystiset voimat ovat poistaneet päältäsi kaiken ylimääräisen ja jättäneet paikalleen vain luut. Muista varoa koiria ja hautausurakoitsijoita!

Onnennumero: 14
Huomioi: Voit luoda uraa kummitustalon lavasteena

Oinas

Onko sinulla pakottava tarve kääriytyä vessapaperiin tai sideharsoon? Anna vaistojesi viedä ja suojaudu jäätävältä viimalta ja sateilta lämmittävän kerroksen alle! Välttele liekkejä ja loukkaantuneita ihmisiä, niin pintakerroksesi pysyy puhtaana koko lokakuun ajan.

Onnennumero: 44
Huomioi: Älä anna ihmisten putsata käsiään sinuun

Härkä

Tiputtelet tavaroita pöydältä vastoin tahtoasi ja pidät itseäsi muita parempana. Musta, kiiltävä turkkisi maastoutuu täydellisesti syksyn hämärään ja metsästät kuunvalossa liikkuvia otuksia. Halloweenin lähestyessä sinusta kuoriutuu täysverinen kissaeläin, mutta sinun sietää muistaa, että joidenkin mielestä aiheutat vain huonoa onnea.

Onnennumero: 9
Huomioi: Tauoton maukuminen ei auta sinua eteenpäin elämässä

Kaksoset

Heräät aamulla jostain aivan muualta kuin makuuhuoneestasi. Kasvimaa on kylmä ja kostea, mutta sisälläsi palava valo lämmittää mukavasti. Oranssi pukee sinua, ja kurpitsana olo ei varmasti ole pahinta. Älä anna sisäisen valosi sammua, ja katsele maisemia kaiverrettujen silmiesi läpi.

Onnennumero: 16
Huomioi: Jyrsijät rakastavat sinua

Rapu

Maailma näyttää sinulle vääristyneeltä. Se voi johtua siitä, että katsot sitä nyt kahdeksan silmän läpi. Olet tärkeä osa ihmisten säikyttelyä: sinulla on vastuu naamaan takertuvista seiteistä ja talojen koristelusta. Välttele sanomalehtiä ja pysyttele varjoissa.

Onnennumero: 6
Huomioi: Kärpästen syöminen on sallittua

Leijona

Vesisateet ja kuun kiertokulku ovat herättäneet sisälläsi asustavan karvaisen pedon. Susimainen puolesi valtaa alaa, ja huomaatkin usein miettiväsi lampaanpaistia ja yöllisiä juoksuretkiä. Anna eläimellisen puolesi elää, mutta pidä hampaasi erossa muista ihmisistä.

Onnennumero: 57
Huomioi: Anna naapureille armoa: älä ulvo koko yön ajan

Neitsyt

Halloween on saanut taikuuden virtaamaan suonissasi! Tylypahkasta tuskin tulee kirjettä, mutta ota kaikki irti luudalla lentelystä, taikuudesta ja taikajuomien keittelystä. Sinulla on voimaa muuttaa asioita – paremmiksi tai huonommiksi. Noitana oleminen on varmasti mukavaa, mutta vältä turhan korkealla lentelyä.

Onnennumero: 34
Huomioi: Luudan sijasta voit myös kokeilla lentävää pölynimuria

Vaaka

Nyt on aika nousta arkusta! Pimeys ja kylmyys pukevat sinua, ja oletkin syyssäiden keskellä voimakkaimmillasi. Hämärän laskeutuessa voit sulautua varjoihin ja lennellä ympäriinsä etsien saalista. Älä juo Halloweenina liikaa verta, ja muista harjata hampaat ennen aamua.

Onnennumero: 13
Huomioi: Punainen samettiviitta on suositeltava

Skorpioni

Ota viikate ja musta kaapu kaapista ja suunnista hautausmaalle paimentamaan kuolleita. Sinun kohtalosi on pelotella lapsia ja vanhoja ihmisiä samalla, kun johdatat sieluja kohti toispuoleista. Älä anna vallan sumentaa päätäsi, ja ole armollinen niille, jotka ovat sinun armoillasi.

Onnennumero: 31
Huomioi: Jos kaapua ei löydy, käytä mustaa lakanaa

Jousimies

Tuntuuko siltä, että olet muille kuin ilmaa? Se johtuu siitä, että syksyn pimeydessä sinusta on tullut aave. Sinulla on valtaa tehdä asioita ilman että ihmiset huomaavat, mutta muista varoa haamunmetsästäjiä. Etsi itsellesi hylätty lato tai selkäpiitä karmiva metsä ja ota Halloweenista kaikki irti.

Onnennumero: 23
Huomioi: Älä riivaa elektroniikkaa. Tietokoneista voi saada viruksia.

Alunperin kirjoittanut Jasmine Leppä

image_pdfimage_print

You may also like...