Kevään pääsiäishoroskoopit

sbhdghd

Vesimies 20.1-19.2

Pidä varasi! Seuraat erään tunnetun henkilön jalanjäljissä, mutta kaikki eivät arvosta julkisuuttasi. Puiset ristit saattavat myös aiheuttaa puistatusta, mutta älä huoli, tuntemukset eivät tule kestämään pitkään.

Onnenväri: valkoinen

Onnenamuletti: aurinkolasit

Kalat 20.2-20.3

Välittämättä ulkona vallitsevasta säätilasta tuntemuksesi ovat lämpimät. Nyt on aika ottaa elämän punaiset langat käsiin ja tehdä jotain suurta – pyytää ihastusta ulos, käydä syömässä kavereiden kanssa tai aloittaa uusi harrastus. Kaikki on mahdollista!

Onnenväri: punainen

Onnenamuletti: lankakerä

Oinas 21.3-19.4

Kevättä rinnassa – ja rakkauselämässä. Lämpimät tuulet tulevat herättämään luonnon lisäksi jotain muutakin talviunilta. Laita siis parhaat päälle sään mukaan ja lähde metsästämään elämäsi rakkautta!

Onnenväri: vaaleanpunainen

Onnenamuletti: kukkakimppu

Härkä 20.4-20.5

Kevätallergioiden lisäksi elämääsi hiipii jokin salaperäinen asia. Onko se pääsiäispupu vai jotakin ihan muuta, se riippuu sinusta. Pidä silmät auki!

Onnenväri: violetti

Onnenamuletti: silmälasit

Kaksoset 21.5-20.6

Intoa riittää auringon tullessa yhä enemmän esille ja viimeistenkin lumien sulaessa. Olet elämäsi kunnossa ja virtaa riittäisi vaikka sähköauton lataamiseen. Ota energiasta kaikki irti, mutta älä anna akkujen palaa loppuun! Aina välillä on hyvä muistaa hengähtää.

Onnenväri: keltainen

Onnenamuletti: sykemittari

Rapu 21.6-22.7

Tunnetko olevasi eksynyt? Ei hätää! Se johtuu todennäköisesti muuttuneista maisemista tai elämässäsi tapahtuneista muutoksista. Kaikkia polkuja ei ole merkitty, mutta joskus pitää eksyä löytääkseen oikean tien. Jos pääset oikealle polulle, sen päästä löytyy jotakin kiinnostavaa. Ehkäpä suklaata tai virpojia?

Onnenväri: ruskea

Onnenamuletti: maastokartta

Leijona 23.7-22.8

Kevät. Luonto herää eloon, lämpötilat nousevat, lintujen sirkutus kuuluu puista. Sinä vedät peiton tiukemmin ympärillesi ja yrität estää kevään äänet tyynyn avulla. Tila tunnetaan paremmin kevätväsymyksenä.  Onneksi se ei ole tarttuvaa eikä siitä ole pitkällä aikavälillä haittavaikutuksia, mutta yritä silti nousta aamuisin sängystä ylös!

Onnenväri: musta

Onnenamuletti: energiajuoma

Neitsyt 23.8-22.9

Mieltäsi painaa jokin asia, johon et tunnu saavan vastausta. Sinun on aika tehdä kunnollinen kevätsiivous sekä kotonasi että pääsi sisällä. Lakaise turhat jutut maton alle ja rentoudu!

Onnenväri: vihreä

Onnenamuletti: pölyrätti

Vaaka 23.9-23.10

Kun leskenlehdet puskevat kohti aurinkoa on sinunkin aikasi kasvaa. Jätä entinen olemuksesi ja vapaudu kahleista! Sisäisen itsesi vapautus tuo sinulle paljon onnea.

Onnenväri: oranssi

Onnenamuletti: kukkaseppele

Skorpioni 24.10-22.11

Noitavainot eivät ole pääsiäisen juttu, mutta jokin asia taitaa silti vainota sinua. Ota itseäsi niskasta kiinni ja kohtaa sisäiset noitasi, niin pääset nauttimaan kevään lämmöstä täysillä.

Onnenväri: harmaa

Onnenamuletti: luuta

Jousimies 23.11-21.12

Elämäsi on oikeilla poluilla ja tunnet olosi voittamattomaksi. Ota hyvästä olosta ja kaikki irti ja kokeile uusia asioita. Kevätauringon paistaessa olet voittamaton!

Onnenväri: tummanpunainen

Onnenamuletti: kultamitali

Kauris 22.12-19.1

Tulet löytämään uusia asioita elämästäsi lumien sulaessa. Lapio käteen ja kaivamaan! Löytöjen miellyttävyys riippuu sinusta itsestäsi – löydetyt pääsiäismunat taitavat kuitenkin olla ihan mieluisia.

Onnenväri: sininen

Onnenamuletti: suklaa

Alunperin kirjoittanut Jasmine Leppä

image_pdfimage_print

You may also like...